torstai 14. lokakuuta 2010

Lumikissan lumisia turinoita


...Lumi tuli,
lumi suli,
ja taas sataa vaan...


Tämä emäntä tuppaa jättämään asiat välillä turhan viime tippaan... Niinkuin nyt vadelmien tukeminenkin. Aamulla herätessä, lumipyryä katsellessa, tuli sitten tämä asia mieleen. Isäntä joutui etsimään tukia, ja minä näpit jää köyttelin mokomat. Toivottavasti nyt kestävät lumen painon.
Aamulla tosiaan oli tienoo niin ihanan talvisen näköinen, mutta tytärtä iltapäiväunille pihalle viedessäni, tuntui ilma aivan keväiseltä. Ainut mitä jäin keväästä kaipaamaan, oli lintujen konsertti.
Pulla ja Pällikin paistattelivat auringossa auton katolla, masut pullollaan hiiriä.. ainakin pullalla. :)

Lehmät ovat sisällä, tottakai. Upalta poistettiin tosiaan ne sarvet. Lekuri rennosti vaan sahaili toisen aseet poies. Tosin puudutti tietty ensin. Uppa-reppana yritti vielä samana iltana möyhentää kanssa sisaria.. "miten se nyt ei oikein onnistunutkaan?". Meniköhän toiselta katu-uskottavuus?
Eilen lähti tuonelan autoon Pepita :( Aina se on yhtä ikävää, mutta pakkohan se on joskus luopua... Bye bye Pepita ja kiitos.

Tosi talvea odotellessa...

3 kommenttia:

 1. Moikka! Nytpä tulin tuolta Metsänlaidalla blogista tänne ja tulen uudelleen,aivan ihana blogi,minäkii tykkään luonnosta ja eläimistä,todella,olen maaseudulta:)Tervetuloa käymään blogissani!

  VastaaPoista
 2. Meilläkin lunta tulee ja menee :) odottelen et vähän piha kuivahtas niin sais tavaroita raivattu varastoon :)

  VastaaPoista
 3. Moi.
  Tansku: Kiva kun löysit tiesi tänne! Kävin pikaiseen blogissasi, ja palailen oikein ajan kanssa. Kiva blogi sinullakin :)
  -N-: Mun pitäis kans vielä "varastoida", mut miten se tahtoo aina vaan jäädä.. Sit huomaa että kappas vain, sinne jäi lumen alle piiloon vaikka ja mitä..

  VastaaPoista