keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Marraskuun murheita ja muita jutustelujaJaa-a.. mitäs tänne kuuluu..
No ainakin meiltä läksi vasukoita viimeviikolla välitykseen. 11 Pienokaista lensi maailmalle :( Mukana maailman kaunein Hilma. Emot taas itki, ja vasukoita varmaan pelotti uusi elämä.
Sonnimme Uudis on ilmoitettu lähteväksi viimeiseen kyytiin ;((((( Eivät vain ole vielä kerenneet hakea. Hyvä sonni Uudis on, mutta alkaa olla ikää, ja liikaa omia tyttäriä laumassa. Surku, todella, mutta minkäs teet..
Uppa näyttäis toipuneen hyvin sarvien menetyksestään. Ehkä se pikkaisen rauhoitti tulista luonnetta.
Jännittää tuleva tiineystarkastus.. Miten käy Sohvin? Pikkaisen arvellaan että tyhjä on. Sohvi kun on aika paljon korkeempi muita. Sonnitkin näyttää puolikasvuisilta Sohvin rinnalla. Hyvä sijaisemo Sohvi kyllä olisi, vaan kun ei sitä maitoa tule, ellei vasukkaa saa. No mitä sitä etukäteen murehtii, aika näyttää.
Ja Jope... Voi voi poikaa. Joutunut oleilemaan kiinni pihassa päivät. Mieluumminhan Jope liehuis vapaana kuin taivaan lintu pitkin naapureiden pihoja (omia reviireitään). Mutta kun ei aina voi tietää, mitä naapurit siitä tykkää. Sisälläkin olisi mukavampaa kuin kiinni. Emäntä ilkimys vain meinaa että talviturkki ei kasva kunnolliseksi eteisessä löhöillessä. Ja eikös vahtikoirat yleensä tuppaa pihalla olemaan? Ja veinpä muuten vielä kissoilta ja Jopelta isomman huoneen. Nyt ei ole tilana kuin eteinen ja navettavaatenurkkaus. Meinaan nimittäin entisestä kissojen huoneesta itselleni kodinhoito/askarteluhuonetta. Maalipensseli siellä onkin jo tiuhaan heilunut, mutta vielä puuttuu yhtä jos toistakin. Laittelen sitten valmiimmasta tuloksesta kuvaa tonne toisen blogin puolelle.

Nämä kuvat muuten ovat viime talven satoa.. Isännän puhelimesta löytyis tuoreempia, jahka hän niitä kerkee minullepäin laittaa.

No siinäpä vähän päivitystä :)

Kiitoksia kaikille lukijoille kun jaksatte turinoitani seurailla :)

6 kommenttia:

 1. Moikka!Se on toi surullista,kun joutuu laittaa vasikoita ja olipa mitä eläimiä hyvänsä,niin pois:(,ei niistä hennois luopua millään,mut minkäs teet,on luovuttava jossain vaiheessa kuitenkii:),olen sellainen eläinhullu,että mun kotonakin kun oli aikoinaan 4 hepoa,ihania♥.kauniita kuvia ja ihania pikkusia vasikoita.Mukavaa viikkoa sinulle♥

  VastaaPoista
 2. Moi.
  Minä myös olen joskus haaveillut omasta hevosesta, tai aasista. En vaan ole koskaan hoitanut, että tiedä sitten kuinka semmoisen kanssa pärjäisin. Nyt kun on pieniä lapsia ei aikaakaan oikein ole.. Ehkä joskus :)
  Mukavaa viikkoa sinullekkin :)

  VastaaPoista
 3. mielettömän kaunis vasikka tossa eka kuvassa. Terv.astan emäntä

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia Sinulla - liityn blogisi seuraajiin : )

  VastaaPoista
 5. Kiitos Astan emäntä :)
  Tervetuloa lukijaksi Erjuska, ja kiitos kommentistasi :)

  VastaaPoista
 6. Hei taas :) paljon teilläkin kyllä tapahtuu, voimia arkeen....

  VastaaPoista