keskiviikko 26. elokuuta 2009

Bingbong
Vihdoin poiki Ung!
Kauan sitä saikin vahtia ja odotella. Sitten se rontti menee ja poikii ihan itse. Turhaa oli taas kaikki öiset vaellukset läpi pimeän ja kylmän pihamaan navetan rauhaan.. No saihan siitä tietenkin pientä happihyppelyä, mutta ehkä olisin kuitenkin pysytellyt mieluummin peiton alla lämpimässä.
No hyvä näin! Bingbong on nimensä veroinen, sukkela ja iloinen, parin päivän ikäinen. (tässä kuvissa tosin vasta vajaan vuorokauden).

Nyt koittikin sitten pieni huilitauko vahtimisen suhteen..
Myös Uuppa poiki tänään, ja itse sekin.. Yöllä seikkailin taas pimeässä tiuhaan tahtiin, koska Uuppa vihdoinkin näytti todella poikivalta. Oli levoton eikä märehtinyt. Puoli viideltä viimeisen kerran kävin katsomassa, eikä sitten enää uni silmään tullutkaan.. Tunnin kuluttua isäntä sitten vuorostaan hiihti pihatonperälle, ja siellähän olikin jo valmista. Äänestä kuulee jo ulos, milloin on vasikka syntynyt. Emällä on niin lempeä ääni ..

Nyt on sitten enää Uhemi poikimatta.. Siinä voikin mennä vielä pari viikkoa, joten muutamia ihanan rauhallisia (toivottavasti) öitä tiedossa :)

2 kommenttia:

  1. Isot onnittelut!! Kyseessä on ilmeisesti limousine vaikka "pahasti" näyttävät länsisuomenkarjalta. Todella suloisia eläimiä.

    VastaaPoista
  2. Blogissani on sulle tunnustus :0)

    VastaaPoista