torstai 17. toukokuuta 2012

Kysymyksiin vastailua

Heipä hei pitkästä aikaa.
Toivottavasti vielä olette siellä. Minä olen täällä, mutta yleensä pikkumies 5kk sylissä, joten aika bloggailuun on jäänyt. Päikkäriajat kuluvat sukkelasti kotitöissä. Mutta kyllä minä täällä yhä sitkuttelen.
Vasikoita on sadellut, ja kuviakin niistä koitan räpsiä (tai pistän isännän räpsimään) joku päivä, mutta nyt Tanskulta saamaani haasteeseen.

 1.Millainen oli tulevaisuuden suunnitelmasi lapsena? Lapsena minulla oli haaveena kampaajan ammatti. Halusin eläimiä, ja niitähän minulla onkin. Kampaajan ammatti on haaveena edelleen, ja semmoiseksi taitaa jäädäkkin.
 
 2.Mikä on lempivärisi?/ jos on,niin miksi juuri se? Jaa, ehkä sitten valkoinen?
 
 3.Onko elämäsi yhtä värikästä kuin taivas? Värikästähän tämä taitaa olla tämä elämä, ja onhan se taivaskin toisinaan :)
 
 4.Laitatko ruokaa mielelläsi ja mikä on pravuurisi? Laitan ruokaa, kun sille päälle satun, ja pikkuiset antaa siihen mahdollisuuden. Meillä syödään kyllä myös pakasteranskiksia ja hernekeittoakin...ei tosin samalla kertaa..

 5.Miten eläimet liittyy sinuun ja luontoon? En osaa ajatella elämää ilman eläimiä. Allergiastani huolimatta toivon että voisin eläimiä pitää niin kauan kuin elän. Ja luontoahan ei olisi ilman eläimiä.


 6.Oletko luontoihminen,jos olet liikutko paljon luonnossa? Olen. Aika vähän nykyään liikun luonnossa. Eihän tuonne metsään juurikaan lasten kanssa uskalla mennä, kun joka nurkalla kurkkii karhuja. Luontoonhan ne kuuluvat karhutkin, mutta ihminen kun on teoillaan aiheuttanut sen ettei ierämaita juurikaan niille ole, ja taitaapa olla ruokakin vähissä.


 7.Oletko onneton vai onnellinen nyt tällä hetkellä? Sekä että.. Onnellinen lapsista ja terveydestä ja akikesta hyvästä elämässäni. Mutta olen myös onneton, pelkään tulevaisuutta.

 8.Mitä kertoo sinulle sana YSTÄVÄ?  Ystävä. mikä se on? Sekö joka kääntää selän silloin kun ystävää eniten tarvitsisi? En tiedä onko minulla yhtään tosi ystävää. Sellaista jolle voisi kertoa murheensa, johon voisi luottaa..
 
 9.Millaisia haavekuvia sinulla on? Haaveeni on iso perhe, talo jossa kaikille on tilaa. Turvallisuutta, rauhaa ja rakkautta, välittämistä. Niitä minun haaveisiini kuuluu. Tottakai haaveilen siitä, ettei lasteni koskaan tarvitsisi joutua sotaan, nähdä nälkää, joutua kärsimään... 
 
10.Nyt tämänhetkinen tilanteesi? ..Just nyt, ihan hyvä.

11.Oletko tyytyväinen elämääsi?  Aika tyytyväinen. Pari aavetta kun saisi katoamaan.

Kiitos Tansku kivasta haasteesta!
Kysymykset olivat tosi hyviä.
En nyt osaa laittaa haastetta eteenpäin, luultavasti kaikki tämän jo ovat saaneetkin. Mutta jos joku haluaa, niin mielestäni kysymykset ovat niin hyviä, että näihin samoihin saapi vastata. (vaikka minun pitäisikin keksiä 11 uutta kysymystä..)

Kiitoksia kaikille lukijoille! Toivottavasti vielä olette siellä :)

Palailen vasukka-aiheeseen lähiaikoina!

2 kommenttia:

  1. Täällä ollaan vielä vasikka-aiheita innolla odotellen. Mukavaa loppuviikkoa t. Erjuska

    VastaaPoista