maanantai 25. tammikuuta 2010

Tammikuun turinoita..

Mahtaako tammikuun kireät pakkaset olla tältä talvelta ohi.. Kyllähän niitä nyt olikin, ja ihan mukava että tännekkin kunnon talvi saatiin. Nykyään kun tuntuu että on niin kesä kuin talvikin hukassa. Kesällä sataa, ja talvella ei tahdo lunta olla juuri nimeksikään. Nautitaan näistä raikkaista talvipäivistä niin kauan kuin niitä piisaa. Saattaapa olla että ne meidän lapsen lapset eivät sitten juurikaan lunta näe.. No toivottavasti nyt ei näin kuitenkaan pääsisi käymään..
Siinähän sitä olikin alkurupattelua..
Navetalla on tähän aikaan rauhallista. Isäntä siellä lomittajan kanssa vieroitteli itselle jääviä lehmävasikoita emistään, ja pikkuisen joutui taas emot ja vasut huutelemaan. 7 Vasikkaa jätettiin tälläkertaa uudistukseen. Saa nyt sitten nährä montako niistä sitten todella lehmäksi jää..
Kuvassa jonka tähän näpsäsin on Bing Bong. Tosi kesy ja utelias pikku-sonni. Harmi vaan kun on sonni, lehmäsenä olisi varmaan pidetty itse.
Meillä on nyt tosiaan ollut lomittaja hommissa isännän apuna. Minäkun keskityn pienen nyytin hoitoon :) Saa nähdä kuinka sitten poikima-aikaan.. Sitten sitä taas tekemistä piisaa. No enemmänhän minä olen keskittynyt tuohon elukoitten valvomiseen.. Siellä navetalla kun saa hypätä sitten muutaman tunnin välein. Vielähän siihen on onneksi aikaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti